Hitta hit

Hitta till Ångström:
Adress: Lägerhyddsvägen 1, 752 37 Uppsala
Karta över Ångström, klicka här 


Hitta till Norrlands nation
Adress: Västra Ågatan 14, Uppsala
Karta, klicka här 

 

 

Buss till Ångström/Polacksbacken från Centralstationen

Bussar från Centralstationen till Ångströmslaboratoriet/Polacksbacken går regelbundet ca var 10.e minut. Resan tar ca 10 minuter och kostar 33 kr för enkelbiljett som går att köpa med kreditkort ombord på bussen. Upplands Lokaltrafiks app “UL” kan också laddas ned i förväg och laddas med reskassa. Då är biljettpriset 26 kr/enkelresa.
Bussar nummer: 4, 12 passerar Ångström.

Från Arlanda till Uppsala

Buss
Busslinje 801 går mellan Arlanda och centrala Uppsala hela dagen. Resan tar cirka 45 minuter.

Du kan köpa biljetter med kreditkort på bussen, men kontanter accepteras inte. Det finns också automater på Arlandas flygplatsterminaler 2, 4 och 5 där du kan köpa en enkelbiljett för bussen (endast kreditkort). Det blir lite billigare om du köper det från automaten före resan än om du köper biljetten ombord på bussen.

För tider och priser och övriga biljettalternativ, klicka här: https://www.ul.se/

Tåg
Fjärrtåg för SJ och Tågkompaniet, samt SL pendeltåg går från Arlanda flygplats till Uppsala centralstation direkt från Sky City mellan terminal 4 och 5. Resan tar cirka 20 minuter. Läs mer om alternativ för biljetter och med länkar till olika bolag på Arlandas webbplats https://www.swedavia.se/arlanda/tag/.

Taxi
Taxi finns i direkt anslutning till samtliga terminaler. På taxistationen finns endast taxi som har avtal med Stockholm Arlanda Airport. Taxivärdar finns tillgängliga och du kontaktar dem om du vill ha ett särskilt taxibolag eller om du undrar över något.

Resan till Uppsala tar cirka 30 minuter. Kostnaden är från 520 till max 695 kronor för en normalstor bil för max 4 personer. Var noga med att fråga föraren om ett fast pris i förväg. Vanligtvis har taxibolag från Uppsala lite lägre priser än bolag från andra orter.

Du kan betala med kreditkort eller kontant.
Du kan förboka en taxi här: http://www.uppsalataxi.se

Bil
Notera att det är ont om parkeringsplatser vid Ångström. Närmaste p-plats finns vid Grindstugan, ca 500 meter från lokalerna.

Kontakt

Konferenssekretariat

För praktiska frågor kontakta Akademikonferens
Tel: 018-67 20 59
Växel: 018-67 10 03
bygglararkonferens2021@akademikonferens.se
www.akademikonferens.se

Arrangeras av